Merhaba, 2 yıl once boyun duzleşme teşhisi kondu bana. İşe başladığımdan beri de ağrılarım artınca 5-6 ay once bi ay boyunca fizik tedaviye gittim ama hicbir işe yaramadı. Şu anda da aylardır gecmeyen sağ kurek kemiğinin orda kulunc gibi cok feci bi ağrı var, tum sağ koluma vuruyor, omzumu oynattıkca kutur kutur oynuyor.
Doktora gittim, mr ve detaylı emg cekildi ama duzleşmeden başka bişey cıkmadı.
Kurek kemiğinin ordaki ağrıya miyofasiyal ağrı diyolar sanırım, kas duğumlenmiş, bende internetten biraz araştırdım bildiğimiz kulunc yani Bi iğne vurdu bu gecirmezse gel antidepresan verelim dedi ama gitmedim antidepresan istemediğim icin, vurduğu iğne de işe yaramadı.
Cok fena acıyor o nokta, ayrıca iş yerinde surekli masa başındayım sağ kolumla klavyeye yazarken mouse tutarkan de cok acı veriyor bana, serce parmağıma kadar geriliyo heryerim.
Prp tedavisi diye bişey cıkmış kendi kanıyla tedavi ediyolarmış hic yaptıran var mı?
Ben hacamat ya da kuru iğne tedavisi yaptırmak istiyorum, masaj da olabilir, Ankara'da onerebileceğiniz yerler var mı? Bide kadın olursa daha iyi olur .
Yoga-pilates yapıyorum, kas gevşetici kremler haplar vs hicbiri fayda etmiyor. Cok canımı acıtıyo bu kulunc ,surekli bi sertlik bi batma var sağ kurek kemiğimde, hicbişey işe yaramıyor