arkadaşlar bundan tam bir sene once makat catlağı olmuştum tuvalete gittiğimde cok kotu bir acı kan gelmesiyle başlamıştı şikayetlerim midemde de gastrit vardı. 1 hafta gecer diye bekledim baktım gececeği yok cok acı cekiyorum ve her gun kan kaybediyorum bir genel cerrahi uzmanına gozuktum doktor kamerayla bakıp makat catlağı olduğunu soylemişti ilac vermişti bide şurup ama bunlarla gecmiyeceğini ameliyat olmam gerektiğini soylemişti. Netten araştırırken makat catlağı ameliyatının cok riskli olduğunu ve ameliyattan sonra bir daha tekrarlıyabileceğini okuduktan sonra cok caresiz hissetmiştim. Daha sonra bir arkadaşımla tanıştım Allah ondan binlerce kez razı olsunn tuvalete her gittiğimde aklıma geliyor ve dua ediyorum ona tamamen kurtuldum arkadaşlar hemde 10 gun icinde Allahıma binlerce kez şukurler olsun ki şuan tam bir sene oldu cok iyiyimm. Kullandığım urunler foreverın urunleri bıtsn peaches ve propolis ....... bu adreste yazdığım urunleri 77 27 urun kodlarıyla bulup hemen siparişinizi verebilirsiniz. Dediğim gibi 10 gun icinde tamamen kurtuluyorsunuz aynı zamanda midemde eski şikayetlerim kalmadı inşallah sizinde gecer hic birşeyiniz kalmaz diyor vee cook sağlıklı gunler diliyorum..