Boynum tutuldu İĞne gecİrİyormu?bebeĞİm emİyor İlac alamiyorum yaŞayan varmi cok kotuyumm :(
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Boynum tutuldu İĞne gecİrİyormu?bebeĞİm emİyor İlac alamiyorum yaŞayan varmi cok kotuyumm :(
-
19-09-2022, 04:43:40Dun 6 aylık kızımı yataktan yatarak aldım ters hareket sonucu boynum oylece kaldı ama ole basit bi boyun tutulması değil kafamı oynatamıyorum acilen gitti iğne vuracaklardı istemedim emzirdiğim icin sıcak tut dedi doktor eve gitti gecer diye nerdeee sıcak su torbası koydum uzun bi sure ama sahada kotu oldum sanki ağrı değil bıcak saplanması gibi kafamı oynattıkca can alıcı bi acı fizik hastanesine gittik doktor basımı yukarı doğru cekmeye calıştı dayanamadım acısına bırakdı.Rontgen cekti Boyunluk verdi emzirdiğim icinde bi kremle bi ağrı kesici onlarda etkili değildir kesin emziriyorum cunku.niye sıcak uyguladın sıcak soğuk uygulama dedi ama her yerde sıcak torba falan yazıyor acildede oyle dediler neyse 10 gune gecmezse gel emar cekicez dedi ama ben nasıl dayanırım 10 gun gecmese (( boynumj hic oynatamıyorum boğazıma basıma vuruyo ağrısı bıcak saplanıyo sanki birde boyunluk taktım az rahat sabit tuttuğu icin ama kaskatı oldu sanki boynun hareket ettirmek istiyorum olmuyor omuzlarına vuruyor boyle yatarak hareket etmeyerek gecermi bu yaşayan varmı kac gunde gecti ne iyi geldi dayanamazsam iğne olsammı bebeğimi 6 saat emzirmeyip sutumu sagıp dokucem iğne hemen gecirirmi