Arkadaşlar. Yaklaşık 10 gun once İspanyada tshirt varken sırtımı bir şey ısırmış. Oğretmenlik yapıyorum burada 1 aydır yaşıyorum. Ne tur nasıl bocek vardır belirtisi ner Turkiyedeki gibi bilmem. Derste sırtıma bir şey battı sanki elimle bir kac defa dokundum. İlk buyuk bir sivilce sandım stresten. Ertesi gun derste yine farkettim acıyı ekstra acıdı. Eve gelince gordum ki avuc ici kızarıklık. Ben deri altında sivilce diye duşundum. Ertesi gun bir şeyin ısırdığı anladım dikkatli bakınca. Sinekler deeim sutyenden dolayı kızarıklık gecmiyordu deeim. Evde 2 gun sutyenden takmadım yine aynı. Ben de surekli uyuma isteği yorgunluk halsizlik felcli gibiyim. Uyuştu butun vucudum sanki. Uzerinden bir hafta gecti ben bu surecte unutmuşum yoğunluktan. Arkadaşım plajda iz sanmış gecen hafta bir şey dememiş. İlgisini cekmiş sırtımda mayo olunca. Bugun de yine plajda geldik. Duşa girecekken izi farkettim şok oldum. O kırmızı avuc ici kızarıklık doğum lekesi gibi kahverengi olmuş ekstra bronz gibi. Gamze dokundu bak ısırılan yer belli diye. Yine hafif bir ağrı başladı. Bu konuda bilgisi olan var mı? Nasıl gecer? Ne yapmalıyım? Hep kalıcı bir iz mi olacak?