Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Doc. Dr. MUVAFFAK SİPAHİOĞLU'na Teşekkurler
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Doc. Dr. MUVAFFAK SİPAHİOĞLU'na Teşekkurler
-
19-09-2022, 04:19:57Merhaba adım Ozlem. Canakkalede ikamet ediyorum. 8 yaşında Arda adında bir oğlum var. Doğuştan kulağı yoktu. Doğduğu andan itibaren bu rahatsızlığı araştırıp doktorunu bulmaya calıştım. Goruştuğum tum doktorlar 3-4 ameliyat gecirmesi gerektiğini soyledi ve yapacağı kulak icin ise hicbir garanti vermedi. Doc. Dr. Muvaffak Sipahioğluyla tanışana kadar cok zor bir surecten gectim. Muvaffak Bey oğlumun kulağını kimsenin yapamadığı bir tek ameliyatla yaptı. Ardamın cok guzel bir kulağı oldu. Oğlum kulağı olduğu icin cok ama cok mutlu. Muvaffak Beye ne kadar teşekkur etsem az. Hayatım boyunca minnettar kalacağım. Bizim gibi rahatsızlığı olan herkesin gideceği tek adres olduğunu gonul rahatlığıyla herkesle paylaşmak istiyorum. Muvaffak Bey Ardanın kulağını diğer kulağıyla ayırt edilemeyecek kadar guzel yaptığınız icin ozellikle size ve ekibinize binlerce kez teşekkur ederim.