Merhaba arkadaşlar oncelikle bu rahatsızlığı yaşayan herkese Allah şifa versin diyorum.gebe kalamama şikayeti ve duzensiz adet ile kadın doğum doktoruna gittim.tahliller ve ultrasonda;gebelik olmadığı,yumurtalıklarda kistlerin olduğu,prolaktin seviyeminde yuksek(100)olduğu goruldu.doktor ''aslında bu durumda mr cekiliyo ama ben ilac vericem'' deyince ben dururmuyum gittim mr cektirdim.mr sonucunda 12 mm makro adenom cıktı.Tıp fakultesine beyin cerrahına gittim.prof;''ben ameliyatı yaparım ancak once endokrin bolumu incelesin.kararı verin ben ameliyatı yaparım'' dedi.endokrin ust uste birkac test yaptı.her test bir diğerinin ustuymuş sonuncusunu 2 hafta sonra alıcam ve beyin cerrahıyla goruşulecekmiş. cunki benim bipolar mizac bozukluğum var ve adenomda kullanılan ilac hastalığımı tetikliyormuş.budurumda ilac seceneği ortadan kalkıyor.ya ameliyat yada alternatif tıp vs deniyeceğim.
Şimdilik saracoğlunun karabaş otu kurune başladım gelişmelerden sonuc alırsam bu rahatsızlıktan muzdarip arkadaşlarada yardımcı tedavi ile ornek olurum inş. yeterki gecsin.
bu arada gozlerimde gorme alanı testinde %20lik bir goz %14luk diğer goz kaybı var..son 1 yıldır 20 kilo aldım.gozumde seyirme kanlanma ağrı var.ateş sıkıntı bulantı yapıyor.adetler sokturucu icmeden olmuyor.Allah yardımcımız olsun..gelişmeleri yazarım yanlız fakultede ozele bile gitsen hemen sıra vermiyolar..sabırrrr..
Noroşirurji Hipofiz Adenomum ve Tedavi Surecim
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Noroşirurji Hipofiz Adenomum ve Tedavi Surecim