Evet canlarımm dun benlerimi aldırdım bir yıldır aklımdaydı ve buyuk gun dun doktoruma gittim .. 2 ay once gittiğimde hemen alalım şimdi demişti ama ben biraz korktum tabi siteden yorumları okuyunca bir heyecanla gittim iz kalır mı diye sorduğumda beklediğim cevabı alamadım dokturumda kucuk bir iz kalır dedi gecmez ama azalır cildinize gore herkeste değişiklik gosterir dedi.Ben benlerimden o kadar rahatsız oluyordum kii ize bile razı oldum benlerim yuzeyden biraz cıkıntılı 1 cm kadar biri burun kemiğimde biride sol yanağımda gozumun biraz altındaydı arkadaşlarım bile konuşur olmuştu git şunları aldır diye eee tabi bende durur muyumm gittim doktora arkadaşlar once bir dermatologa ya da cildiyeye gidip gostermeniz alınıp alınamiyacağını bir sorun olup olmiyacağını sorun ki genelde bir problem gormuyorlar.Daha sonra plastik cerrahine yonlendiriyorlar sizi en kısa zamanda randevunuzu alıyorsunuz.Ben devlet hastanesinde gittim cunku daha cok guveniyorum devlet hastanesindeki doktorlara nedense e bensgklı olduğum icinde bir ucretde odemedimm..
Şimdi anlatıyorum doktora gittim beni direk koltuğa aldı benimin etrafına lokal anestezi uyguladı iğne sinek ağrısı gibi ağrısı cok az hissediliyor sonra 5 dk bekliyorsun ve işleme başlıyor doktor gozlerim kapalıydı ama hic ağrı hissetmedim bu kadar cabuk ve ağrısız olucağını bilseydimm cok daha once giderdim orası kesin kızlar .. 2 benimi yaklaşık 20 dakika icinde aldı dikiş attı sonra benlerimi patolojiye gonderdik sonuclarıda 2 hafta sonra gelicekmiş bekliyoruz onlarıda oncesi ve sonrasının fotoğraflarını cektim cunku daha onceki konularda hep okuyordum ama resim goremediğim icin icimde sorular kalıyordu benim ekliyeceğim fotoğraflar belki size biraz yardımcı olur .. ve birde herkese siyah ince bir iple dikiş atıyorlarmış ben dikiş esnasında nasıl olduğunu goremedim ama şuanki pansumanımın altından beyaz ama buyuk bir cizgi gorunuyor birazda tedirgin olmadım değil yani acaba o kadar buyuk bir iple mi yaptıda o kadar belli oluyor diye neyse 1hafta sonra gel dikişlerini alıcam dedi krem vericek misiniz dedim ama ne kremi falan dedi bana krem yazmiyicak gibi ama izin azalmasını sağlıyacak kremler yazıyorlarmış hep napıcaz bakalım haftaya tekrar yazıcam neler oldu diye kızlar bu arada sitede yeniyimm onceki ve pansumanlı halimin fotoğraflarınıda ekliyorum sizin icin canlarım opulduunuuuuuuzzzzzz :*