Arkadaşlar merhaba;
Sigarayı bırakmayı kesin kafaya koydum bu zıkkımı icmeye başladığımdan beri hem korktum sıkıntı duydum hemde zevk aldım icmekten dolayı....Ama hep buruk bir keyif aldım.Hep damarlarımı tıkadığını beni yorduğunu nefes almamı zorlaştırdığını duşundum ama bir turlu icmiyorum diyemedim.Hep akşam yatarken karar verdim sabah ilk işim yine kendisi oldu.AMA ŞUNU BİLİYORUM Kİ YA BEN ONU BIRAKICAM YA O BENİ BIRAKICAK.Neyse cok uzatmak istemiyorum.
16 Mart 2009 benim sigarayı bırakma tarihim arkadaşlar.Onceden bir gun belirledim yontemimi belirledim.SİGARAYI BIRAKMA MERKEZİ.
Şunu oğrendim arkadaşlar nikotin beyinde mutluluk hormonu(endorfin) salgılayan bez uzerinde etkili sigara icmeye başlayan kişi bu bezi nikotine bağımlı hale getiriyor bağımlılık kazanan bu bez nikotini almadıkca hormonu uretmez hale geliyor bırakma aşamasındaki aşarı sinirlilikte bundan kaynaklanıyor hatta sigara icen insanların daha keyifli muhabbet etmeleride bundan sebep.İctikce keyif artıyor….Şimdi bu sigara bırakma merkezinde yapılan şey lazerle akapunktur vari bir şekilde endorfinin salgılanmasını sağlıyorlar ve sigara icmediğin halde bez gorevini yerine getiriyor vucut nikotini aslında iki gun icinde vucuttan atıyor ilk iki uc gun bu yuzden cok onemli fakat fakat bu bez iki gunde sağlığına kavuşup endorfini uretemiyor ve kiş sinirli oluyor sinirli olduğu icinde sigarayla savaşı zorlaşıyor iradeye yeniliyor.Oysa mutlu bir insan bu savaşı daha rahat kazanabiliyor.
Bende bu nedenle bu yontemi akla yatkın buldum.Pazartesi başlayacağım hayırlısı ile.Gelişmelerle ilgili haber veririm.On yıldır iciyorum gunde 1 paket ve ben başarırsam bir coğunuz başarabilir kendimi kobay ediyorum sizi bilgilendireceğim, ben kurtulacağım ve inşallah sizlere de vesile olabilirim.