merhaba herkese iyi akşamlar lutfen bana bu konuda yardımcı olun artık napıcağımı şaşırdım diyebilirim 6 yıldır Sedef hastasıyım kırmızı uzeri beyaz kabuk bağlayan bir deri hastalığı kulaklarımda saclarımda karnımda var daha once ciddi bir rahatsızlık olduğunu anlamamıştık sadece sacımda vardı sonra vucuduma yayılmaya başladı kortizonlu kremler kullandım nemlendiriciler surdum biraz iyi oldu ama sonra tekrar cıktı ve kortizonlu krem kullandığım icin cildim kotu oluyordu yaralar gecsede ,doktorum artık kortizonlu krem kullanma dedi coresatin diye bir ilac yazdı ama ilac 30 gr cok kucuk ve pahalı sadece dort gun yetiyo ben de başka şeyler araştırdım ve Mehmet ilteber diye bir Doktorun videolarını gordum ona inandım kliniğine gittim ayda bir kere gidiyorum 8 saat yolculuk yapıp , yaralarım cok gec iyileşiyor uzun zaman alıyor bazı yerlerde tekrar kucuk kucuk cıkıyor ve buyuyor
Bazı yerlerde de Şu an gittiğim doktora ( Mehmet ilteber ) guvenmeyin diye yazılara rastlıyorum artık napıcağımı şaşırdım aynaya bakamıyorum iki gunde bir ilac suruyorum ama her surduğumde moralim bozuluyor her gun ağlıyorum artık caresini bulup bu hastalıktan kurtulmak istiyorum cunku artık benim psikolojimi de bozdu bu hastalıkla Nası başedebilirim ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız sevinirim ...