makat catlağı ameliyatı olacağım yardım (acil)
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- makat catlağı ameliyatı olacağım yardım (acil)
-
19-09-2022, 00:54:41Herkese iyi akşamlar. Lutfen bu rahatsızlığı cekmiş ve ameliyat tecrubesi olanlar bana yardımcı olsun. Oyle korkuyorum ki bana bir akıl verin lutfen. 1 seneden fazla suredir ara ara ağrı yaşıyorum. Bazen ağrılar cok cok fazla oluyordu. Ayrıca nobetci meme yapmıştı. 3 doktora gittim ve hepsi de kronikleşmiş anal fissur teşhisi koydu ve ameliyat şart, ilacla gecmez dedi. En sonunda guvendiğim bir hekimde karar kıldım. Perşembe gunu ameliyat olacağım. Benim sorum şu. Anestezi uzmanı belden iğne yapıp uyuşturacağız, hergun yaptığımız iş, hic korkma acımıyor dedi. Genel cerrahi doktarım ise istersem genel anesteziye cevirebileceğimi soyledi. Ben iğnenin adını duyunca bile elimin ayağımın titremesini zor zaptediyorum. Stres ve heyecandan neredeyse kalp krizi geciricem. Belden yapılan iğne cok acı yapıyormu? Belden aşağısı uyuşunca yapılan işlemi hissediyormuyum? Sonucta bilincim acık olacak ve olup bitene şahit olucam. Genel anestezi istiyorum. Ama narkozun etkisinden cıkmam zaman alacak. Lutfen bana bir fikir verin. Cok ihtiyacım var. Yarın akşam ustu hastaneye yatışım yapılacak.