Evet arkadaşlar coğu kesim yalan felan demişti ama Ceza'nın Blue Jean'ın Temmuz 2010 sayısındaki roportajından bir kısım ile bu da doğrulanıyor hem belli mi olur belki Ceza telif hakkını alırsa yayınlar parcayı ,)
D-12 İle Duet Yaptım
Senin yabancılarla ortak projelerin de var, belki bir gun Eminem ile yollarınız kesişir...
Eminem'in grubuyla, D-12 ile şarkı yapmıştım ben, Bizarre'la soyluyoruz. Piyasaya cıkmadı,evimde. Amerika'daki krizden once yapılmıştı. Onların albumunde kullanılacaktı ama albumu cıkaramadılar, bana verdiler şarkıyı. İstersem,telifini de odersek kullanabilirim. Dunya capında bir album yapıyorlardı, her kıtadan rapcilerle soyluyorlardı. Asya'dan, Afrika'dan...Ben Asya'yı temsil ediyordum
Nasıl bir şarkı cıktı ortaya?
Aslında biraz "commecial" (ticari) bir şarkı, onların secimi oyleydi. Elimden geldiğince esprili bir şekilde "Orta Doğu'dan geliyorum..." diye başlayarak anlattım. "Molotov değil bu elimdeki, hiphop'ın kokteyli." diyorum. mesela. Amerika'da insaların kafasında Orta Doğu oyle şekilendi cunku, elinde molotov kokteyi bir adam, ben de oyle olmadığımı anlatmaya calıştım.
Roportajın devamı icin :
medceza.com/forum/index.php?topic=255.0
(Not site reklam amaclı değil zaten Ceza'nın Official forum sitesidir. Takip etmek isteyenler icin bilgi amaclı)
Kaynak : Bluej Jean 2010 Temmuz Sayısı !..
Saygılarımla ,)
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- D12 feat Ceza ! 2010 Bluej Jean Roportajı Ceza