İyi akşamlar kızlar.
Aslında gorunur bir derdim yok, sigarayı bırakmak mucize gibi benim icin. Bırakabileceğimi sanmıyordum ama ilac gercekten işe yarıyormuş. (Adını yazmayayım c'li olan. Kullananlar bilir.) Bir haftayı gecti hic sigara icmedim.
Ama ilacla ilgili ciddi sıkıntılarım var. Geceleri uykuya dalmak cok zor oluyor. Zaten hemen uyuyamazdım şimdi uyumam 1 saati geciyor. Uyuduğum zaman her gece sacma bir ruya gorup uyanıyorum. Tekrar uyuyabildiğimde aynı ruyaya devam ediyorum. Ruyalar boyle nasıl desem surekli endişeli yada korkulu olduğum olayları iceriyor. Sanki cok kaliteli cekilmiş aksiyon filmi gibiler, olaylar, mekanlar baya kurgulanmış gibi, goruntu kalitesi 4k.
Gecen gun gunduz uyuyakalmışım, ruyanın etkisiyle bir gun gecmiş ve randevumu kacırmışım gibi hissettim. Napıcam şimdi ya, nasıl kacırırım diye baya uzuldum. Ruyayı gectim artık gercek hayatta bile uzulup endişeleniyorum ruyaların yuzunden.
Şimdi bu sıkıntıları niye anlattım. Cunku iki ucu b*klu değnek, ilacı bırakınca ya sigaraya başlarsam diye ciddi olarak korkuyorum. İlacı icersem de ruh sağlığımı kaybedicem diye korkuyorum. Napsam sizce? İlacı daha once kullanan var mı? İlacsız sigara bırakma surecinde aklınıza ne zaman sigara icmek gelmiyordu artık? Cunku benim gun icinde hala aklıma geliyor sigara icmek, ilac sayesinde kokusundan tiksiniyorum. Kendi irademe yenilsem bile icmeye kalktığımda ciddi bir mide bulantısı yaşayacağımı biliyorum.
İlacı kullananlardan fikir istiyorum.
Sigarayı bıraktım. mı?
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sigarayı bıraktım. mı?