Selam hanimlar, simdiden soruma yanit verecek ve tecrubelerini aktaracak herkese cok tesekkur ederim!
Yurtdisinda kaldigim icin internetten arastirma konusunda bir hayli zorlandim. 1.si fiyat konusunda bilgiye ulasamadim, 2.si tecrube ve onerilerden faydalanmak her zaman icin ilk secenegim olmustur.
Yakinda Istanbul'a kisa sureligine seyahat edecegim nasipse. Gunlerim kisa oldugu icin doktor doktor gezip bilgi edinmek imkansiz gibi bir sey. Ustelik yurtdisindan geldigin ogrenilince fiyatlar maalesef kat kat katlaniyor...
Yaptirmak istediklerim baslikda oldugu gibi dudak dolgusu (huyaluronik asit), cilt bakimi/temizligi ve sirtimda sivilcelerden kalan izleri gidermek. Eger butce yeterse de goz alti morluklari uygulamasini istiyorum. Bunun icin hem isinin ehli olan, hem de fiyatlari ucuk olmayan guvenilir bir doktor veya dermatolog ariyorum.
Internetten maya estetige rastladim. Yalniz Whatsapp'den dudak dolgusunun fiyatini sorunca biraz sasirdim. 2.000 TL istedi 1 ml icin. Bu fiyat normal mi sizce? Burda yaptirsam daha uyguna geliyor...
Onerilerinizi bekliyorum hanimlar.