Merhaba arkadaşlar, oncelikle hakkımda ufak bilgi vereyim 5 ay once doğum sonrası beynime pıhtı attı ve bu yuzden gunde 2 adet kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime. Dun sert bicimde ve hızlıca kafamı dolabın rafına vurdum. Vurduktan sonra da yere totomun ustune duştum. Normalde ağlar gecerdim boyle durumda ama kan sulandırıcı iğne vurduğum icin 2 saat sonra soluğu acil serviste aldım. Hemen tomografi cekildi. Tomografi sonucum temiz cıktı. Doktor tomografi temiz cıksa da boyle durumlarda gec belirti verebilir dedi ve elime beyin travması sonrası dikkat etmem gerekenler hakkında bi kağıt verdi. Kağıtta 24 saat dikkat etmem gerektiği yazıyor. 24 saat gecti cok şukur. Fakat bi yerde(internette) 3 ay boyunca risk altında olacağımı hafif baş vurmalarında bile beyin kanaması riski oldugu falan yazıyor. Obsesif bir insanım korkuyorum. Norologumla randevum 20 gun sonra. Zırt pırt da arayamam yanına gidemem. Gercekten 3 ay risk altında olma gibi bi olay soz konusu mu? Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

Dipnot1: Beyin damarlarım acıldı onlem amaclı iğne vuruluyorum. 20 gun sonra mr cekileceğim ve bu mr ’a gore tedavi ya sonlanacak ya devam edecek.

Dipnot2: Carpma sonrası kafamda sadece kızarıklık oldu.