Cok kafaya takıyorum bu izleri
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Cok kafaya takıyorum bu izleri
-
19-09-2022, 00:37:04Gunaydın ben 22 yaşında evliyim cocuğum yok evlenmeden once ergenlik donemimde falan hic sivilce cıkmazdı yuzumde tek tuk regl sivilceleri cıkardı ve hemen kaybolurdu ama Bi sure sırtımda cıkmaya başladı 19 yaşındaydım ozaman doktora gittim acnetrend diye Bi ilac verdi en duşuk dozuydu kullandım 2 ay sonra devam etmem gerekirken bıraktım sırtımdakiler azalmıştı yuzum puruzsuz denecek kadar iyiydi hatta nereye gitsem hep nasıl bakım yaptığımı cildimin cok iyi durduğunu soylerlerdi 1 yıl boyle devam etti sonra evlendim evlendikten 7-8 ay sonra sivilceler cıkmaya başladı gecer dedim cok stresliydim o sıralar strestendir dedim gittikce arttı ve cıkan tum sivilceler iz bıraktı şuan yuzumde iz ve sivilce olmayan yer yok denecek kadar az Bi kac kez doktora gittim evli olduğum icin cocuk olabileceğinden antibiyotik vermedi losyon falan geciştirdi asla fayda etmediler 3 yıldır yapmadığım bakım almadığım malzeme bana kustu resmen ne yapmalıyım lutfen tavsiye!!! Cok onemli benim icin Not cildim karmadan yağlıya donuk bir cilt ve beyaz tenliyim beyaz tenli olduğum icin lekeler aşırı belli oluyo...