Merhaba. Foruma yeni uye oldum. Belki bu konunun yeri başka bir konudur fakat buraya acarsam daha cok insana ulaşacağımı duşunuyorum. Neyse, benim kulağımda yaklaşık 2 aydır gecmeyen bir ağrı var. Bir KBB uzmanına, bir de sağlık ocağı doktoruna gorundum ikisi de bir şey yok dedi ama gene de ağrıması durmuyor. Şoyle ki sabahları uyandığımda genellikle hicbir şey yok, ağrı sızı yok. Gece uyurken de rahatım. Ancak bir sure sonra ozellikle akşama doğru sağ kulağım ağrımaya başlıyor. Ağrıyı artıran bazı faktorler var orneğin spor yaparken icine hava girmesi, duş sonrası, ruzgarda yurumek gibi durumların ağrıyı tetiklediğini duşunuyorum. Ancak bazen bunları hic yapmasam bile gene de ağrıyor. Ozellikle bazen başımı sağa/sola hareket ettirirken de ağrı duyuyorum, hareketle birlikte bir ağrı ve hassasiyet soz konusu. Cok caresiz hissettiğim icin buraya bu konuyu acıyorum, 2 doktora gorundum ikisi de bir şey yok dedi. Bir kere Banyoda biraz uzun kalmıştım, ondan sonra iyice yerleşti bu ağrı kulağıma sanki. Bir fikriniz var mı, daha once aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Kulak damlası da fayda etmedi. Eğer bir fikri olan varsa, aynı durumu yaşayan varsa bu ağrıyı gecirmek icin bir tavsiye verirseniz cok sevinirim. teşekkurler şimdiden.