Bir cok yerde tavsiye gordum. Bu nedenle bilgilendirmek istedim aynı problemi yaşayan insanları.
Tavsiye uzerine egzama tedavisi icin gittim. Her gidişte onlarca ilac ve krem verildi. Bunların bir kısmı da devletin odemediği pahallı kremlerdi. Harfiyen uyguladım. 3 ay sonra az miktarda bir iyileşme oldu fakat yuzumde devasa sivilceler oluşmaya başladı. Doktora sordum, sivilce icin ağır kortizonlu ilaclar verdi, kullanmak istemedim. Krem verdi, bu kremler yuzumu yaktı ve hicbir faydası olmadı. Sivilceler artmaya devam etti. Bir sonraki randevuda tekrar sordum. Hazırladığım krem karışımına koyduğum bir ilac sivilce yapıyor onu keseyim dedi. 4-5 aylık bir tedaviden sonra ilacların tamamını kendi kararımla kestim. Yuzume 6 ay kadar nemlendirici dahi kullanmadım toparlamak icin. Rrgenlikte bile sivilce problemi yaşamamıştım. Yaklaşık iki sene oldu ve her yolu denedim. Yuzumun her yeri sivilceler ve yağ bezeleriyle kaplandı. Anladığım şu ki doktor bey başarıya ulaşmak icin hastaya tum olasılıkları kaosayacak kadar cok ilac veriyor.
Yan etki olduğunda daha cok ilac veriyor ve ilacları yakındaki birkac eczaneden almak zorunda bırakıyor. Oradaki eczanelerden alınmayan ilaclar icin hastalara sorumluluk almıyorum diye belge imzalatıyor. Dahası muayene ucreti odemeden doktoru gorup şikayetci olduğunuzu da soyleyemiyorsunuz.
Dr. Șehriyar Nazari
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Dr. Șehriyar Nazari