Kızlar konuyu doğru yere acip acmadıgımdan emin değilim. Artık saatlerdir doldum birilerine danısmaya ihityacım var. Ben uzun uuzun kirpiklere heveslendim ve ipek kirpik uygulaması yaptırdım. Aslında memnun kaldım guzelde olmuştu yaptıralı 3-4 gun filan oldu dokulmeye basladı işte sıcak duştan sonra elime gelmeye ve şekilleri bozumaya basladı ayrıca rahat rahat makyajımı silemiyordum ve gozlerimi ovusturamıyodum falan filan dedim cıkarttırayım bugun gittm cıkarttım kurtuldum onlardan. Cıkartma işlemi gozum kapalı yapıldı ama kullanılan madde iki gozumede girdi aşırı yandı. Bayan gecici bu durumun gecici oldugunu soyledi biraz gozlerimi dinlendirdikten 2 defa soğuk su ile yıkandı orada ama yok gecmedi. Neyse dedim ben eve gideyim eve geldim goz damlası kullandım yıkadım gecmiyor. Bayanla yeniden goruştuk durumumu sordu sağolsun.Başlarına ilk kez gelmiş surekli kullandğm malzeme dedi. Gecmesse doktora gitmeyi duşunuyorum. Sizce gozume zarar vermiş midir boyle deneyimi olan varmı ne onerirsiniz acaba?