Oftalmoloji - Goz Hastalıkları Goz retinası uzerine uzmanlığı olan iyi bir goz doktoruna ihtiyacım var..
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Oftalmoloji - Goz Hastalıkları Goz retinası uzerine uzmanlığı olan iyi bir goz doktoruna ihtiyacım var..
-
19-09-2022, 00:18:04Hanımlar hayırlı akşamlar. Dun telefonda cok sevdiğim bir arkadaşım ile konuştum. İki cocuğu var. Biri kız diğeri erkek. Erkek olan bu sene 1. Sınıfa başlayacak Eylul'de. Kreşe ve anaokuluna da gitmiş. oğlunun gorme sorunu yaşadığını anlattı. Cok uzuldum. 1 ozel 2 devlet olmak uzere 3 ayrı doktora goturmuş ancak ucu de ayrı ayrı şeyler soylemişler once sonrasında ise ozel hastanenin verdiği gozluğu her ikisi de onaylamış derece olarak Ve bunu kullanmaya devam etsin demişler. Ancak arkadaşımın bana anlattığı şu; goz retinasında kalıtsal bir hastalık var imiş ve bundan kaynaklanıyormuş cocuğun sağlık problemi. Retinada kendini yenilemeyen canlı olmayan bir yapı olduğu icin duzelme şansının olmadığı anlatılmış arkadaşıma. Acaba goz alanında ozellikle goz retinası hakkında tanıyıp bildiğiniz cok iyi bir doktor var mı? Varsa yazarsanız şayet cok mutlu olurum. İlerde tamamen gorme kaybı yaşanır falan deniyor annesi cok uzgun. Şimdiden cok teşekkur ederim.