Anka hastanesinde doktorun korkunc muamelesi
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Anka hastanesinde doktorun korkunc muamelesi
-
19-09-2022, 00:14:07Merhaba arkadaşlar, Gaziantep Anka hastanesinde yaşadığımız berbat durumu anlatmak istiyorum . İstiyorum ki kimse aynı duruma duşmesin, kimse işi gucu sadece para olan icinde Allah korkusu kalmamış doktorların eline duşmesin. İşini hakkıyla yapanlar iyi ki varlar. Boyleleri ise umarım ettiklerini bulurlar. Gaziantep Anka hastanesine ablamı Ambulansla getirdik, cok cok kotu bir durumdaydı ve biz artık midesi delindi ya da artık kotu hastalık var diye gozyaşlarıyla hastaneye koştuk. Ablam sedyede kıvranırken annem babam ve ben hemen iceri girdik. Ambulans bizden once ablamı getirmişti. O anda kimin kardeşi ya da evladı aynı durumda olsa herkes o telaşı ya da stresi Yaşar, biz iceri girer girmez ablamın yanına geldik hemen. Oradaki acil doktoru ( ismini bilmiyorum ) surekli olarak anneme teyze sakin ol teyze sakin ol .. yahu sakin olmayıp da sana bir zarar mı verdik annem de oğlum bana sakin ol deme ben zaten sakinim dedi doktor bizi dovecej gibi munakaşaya girdi. Neyse annemi oteye goturdum asıl doktoru yani Mehmet Ali yağcı yı bekledik. Yarım saatten fazla sure sonra geldi. Herhangi bir muayene yapılmadan bize bugun yatış olacağını yarın da endoskopi olacağını soyledi. Annem midesi delinmiş olabilir mi doktor bey diye sorduğunda “biz biliyoruz teyze ne olup ne olmadığını” diyerek ters cevap verdi. Daha sonra bugun icin herhangi bir mudahale yapılıp yapılmayacağını sordu annem. Her hasta yakınının en doğal hakkıdır surec hakkında soru sormak. Annem bu soruyu sorar sormaz ilk dediği şey teyze sen bir sus, sen benimle bu şekilde konuşursa ben de seninle ters konuşurum dedi. İnan ’ın annemin ses tonunda saygısızlık vs asla yoktu sadece olayın stresi vardı 50 yaşında kadın. Daha sonra dediği şey de aynen şu: isterseniz hastanızı alın gidin yarın getirin endoskopi icin. Ya da ister getirin ister getirmeyin diyerek ablamı sedye uzerinde oylece bıraktı ve gitti. Eniştem o anda kendisine cıkıştı hastayı nasıl bırakırsın ben buraya gelene kadar iki tane kaza yaptım sen nasıl gidersin diye. Sozlu munakaşa yaşandı. Ablam sancısıyla sedyeden kalktı ve gidelim anne dedi kolunda kelebekle dışarı cıktık. Sabime şikayet dilekcesi oluşturdum hemen, hastaneyi de aradım ve durumu anlattım. Kendi doktorlarına ne soylerler bilemem. Dedikleri hep bizim doktorumuz cok tanındık basıl boyle bir şey yapar vs. İsterse dunya capında doktor olsun insanlık diplomayla alınmıyor dedim. Hic bir şey yapılacağını sanmıyorum. Tek duam bizim o duştuğumuz hale kendisi de duşsun. Biz ablama yolda giderken oldu olecek gozuyle bakıyorduk ağlaya ağlaya hastaneye koşturduk. Ve doktor sırf kendisine soru soruluyor diye EGO ’sunu sarstığımuzı mı duşundu artık bilmiyorum acil hastasını oylece bıraktı gitti. Hickimseye asla tavsiye etmiyorum. İcinde insanlık adına kırıntı kalmamış , tek derdi hasta uzerinden nasıl daha fazla tahlil yaparım da para kazanırım olan bu gibi sozde doktor ( demek bile istemiyorum) olacak kişilere gideceğinize ismi az duyulmuş olsa da insan olma ozelliğini kaybetmemiş doktorlara gidin. Allah kimseyi bu gibi insan tuccarlarının eline bırakmasın. Asla kimseye ne hastaneyi ne de icindeki doktor olacak kişiyi tavsiye etmiyorum. Devlet hastanesine gitseydik Emin ’im cok daha guzel ilgi gorurduk. Hala olayın şokundayız!