Merhaba arkadaşlar,
benim annem 5 yıl once tiroid kanseri tedavisi gordu, tiroid ve lenf bezleri tamamen alındı, patoloji sonucu kotu huylu cıktığı icin iyot tedavisi de gordu,
ben de genetik olabilir diye kontrole gittim, bende de nodul cıkmıştı sağ ve solda birden fazla ama kucuk olduğu icin biyopsi hic istenmemişti, ta ki bu seneye kadar..
sene başında kontrole gittiğimde kalsifikasyon var dediler, annende olduğu icin sende de kotu huylu olabilir, biyopsi yapmamız lazım dediler. bir doktora daha gittim, şimdi gerek olmayabilir, cok panik yapma biraz daha buyusun dedi.
tabii ben modern tıbba pek guvenemediğim icin elim kolum bağlı ameliyat olacak hale gelmeyi beklemek istemedim. elbette şifayı veren Allah ama şifa yollarını da araştırmak lazım.
sonra internette yaptığım araştırmalarda ve annem de bel fıtığı icin gittiği icin suluk tedavisi yapan bir doktorla konuştum, tedavinin mumkun olduğunu soyledi,
10 seans suluk tedavisi yaptırdım, 1 kez de hacamat yaptırdım, biraz iz kalıyor tedaviinin arkasından, tam olarak izlerin kaybolması 1 ay suruyor, doktorum belki karşıdır bu tarz şeylere diye bilmesini istemedim, bugun kontrole gittim, cok şukur birden fazla nodul vardı, sağ ve sol lobda bir taraf tamamen temizlenmiş, diğer taraftaki nodul kuculmuş, 6 ayda bir kontrole gidiyordum, doktor yılda bir gelsen artık yeter dedi,
cok şukur Allah'a, moralim cok duzeldi, herkese tavsiye ederim..
Tiroid Nodulu icin Suluk Tedavisi (olumlu sonuc aldım :))
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tiroid Nodulu icin Suluk Tedavisi (olumlu sonuc aldım :))