Arkadaşlar merhaba. Aylardır btmek bilmeyen bi yan ağrısı yaşıyırum. Karnım bobreklerim belin kasıklarım baya ağrıyor. Cok sık idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum. Aylar once yine gecirmiştim ama tedavi etmişlerdi. enfeksiyon yok gozukuyrdu ama idrarda kan hala vardı. Doktor onemsiz dedi. Ama ağrım devam etti. Dahiliye ,fizik tedavi kadın doğum her yere gittim.bobrekler temiz idrar yolu enfeksiyonun yok ağrıların strestendir dediler.aylar gecti ağrılarım yine bitmedi. Enfeksiyon bolumune yonlendirildim.
Kan tahlillerim temiz, idrar tahlilinde enfeksiyon gozukmuyor ama yine idrarda kan gozukuyor cok yuksek. Ben de hep var dedim. Nedeni nasıl araştırılmsz diye şaşırdı. Enfeksiyon da gozukmuyor idrar yolunda verem olabilir bi araştıralım dedi. Eğer bir şey cıkmazsa fakulteye sevk verilmeli. İdrarda kan niye olsun ki dedi.

Aranızda boyle bir şey yaşayan var mı? İdrarda verem dedi korktum da.. Yani enfeksiyon yok cok fena ağrım var. Tuvalete sık gidiyorum ve yanma devam ediyor. Ama surekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Sizde de boyle şeyler oldu mu hic?