Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Benim bir sıkıntım var. Malesef artık o kadar cok karıştı ki beynimiz ne yapacağımızı şaşırdık. Ve bende sizinle dertleşmek ve fikir almak icin buraya geldim.
Annem 2 ay once gece uykusunda kalbi durdu ve acile goturduk. EKG ve tomografisi cekildi bir şey cıkmayınca eve gonderdiler ama ciddi bir durum olduğu icin biz norolojiden randevu aldık. MR, EEG cekildi. MR'da beyincik sarkması ve boyun duzleşmesi olduğu goruldu. Aynı hastanenin beyin cerrahından randevu aldığımızda ise cok ilgilenmedi. Boyun duzleşmesi icin fizik tedavi onerdi. Beyincik sarkması icin 6 ayda bir takip edilecek dedi. Annemin ayrıntılı soru sormasına bile pek izin vermeden aceleyle muayene edip gonderdi. Komşumuzda bir profesore bizim sonuclarımızı yollamış, tehlikeli bir ameliyat ben yapamam demiş. Bizde durumdan emin olamadığımız ve icimize sinmediği icin başka bir hastaneden daha randevu aldık. Cunku bir yandan da annemde nefes darlığı, boğazını sanki kapatan bir şey varmış hissi oluyordu. Erteleyip 1 doktor ile kalmak istemedik. Annemin gittiği diğer beyin cerrahı sağ olsun ilgilendi baya guler yuzluymuş (ben işten izin alamadığım icin gidemedim annemle randevuya). O doktor hemen ameliyata alalım demiş ve bugun icin tetkiklerini yaptırdı. Yarında ameliyat tarihi icin randevu alacak.
Ama cevremizdekiler o kadar kafamızı karıştırdılar ki anlatamam. Herkesten ayrı bir ses cıkıyor. Ameliyat tarihi alacağı hastane normal bir hastane araştırma hastanesi değil. İnsanlar araştırma hastanesi daha iyi olur kucuk hastanelerde beyin gibi onemli ameliyatlar sıkıntı yaratır dediler. Biri orada bir ameliyat hemşiresi vardı başka yerde olsun burada olmasın demiş. Başka biri o doktor iyidir diyor. Gercekten artık kafayı yiyeceğiz ailecek!! Herkes ayrı bir şey soyluyor ve bizimde kafamızı karıştırıyorlar. Doktorumuzun adı Ulaş Erzincan. Cevremizde biride ısrarla Prof. Dr. Sait Naderi'ye gidin diyor. Ona randevu alsak en az 15 gun sonraya verecekler kaldı ki yine başkaları oraya gitsen de asistanlar ilgilenir prof. doktorla goruşmek zordur diyorlar.
Allah rızası icin bir fikir verin bana. Rahatlamaya ihtiyacım var. Bu doktorları tanıyanınız var mı aranızda? Ya da bu hastalığa sahip olan ve ameliyat olan yakınınız vs. var mı?