Merhaba arkadaşlar. Bir suredir neden olduğunu anlamadığım bir bas donmem var. Tam fildir fildir değil kafam boşalıyor yer kayıyor gibi. Bugun dikkat ettim sinirlenince başladı. 3 oğlum var Allah bağışlasın 6 ay oldu sonuncuyu doğurali. Şeker 90 tansiyon 11/7 hep normal. Bu ara asabiyette başladı. Kbb dr gittim alerji ilaci verdi. Gecmezse norolojiye git dedi. Noroloji bir durum olsa daimi devam eder benim arada oluyor. En son folik asit değerim 5 cıkmıştı. Bir kutu ilac kullandım. Dun başka kbb ye gittim kulak burun boğaz temiz ve vertigo boyle olmaz muhtemel vitamin eksikligi dedi ve d vitaminim 20 cıktı. Daha onceleri 35 cıkmıştı doğumdan sonra olcturdugumde. o zaman da haksızlığın vardı endokrin doktoru vitaminsizlik her şekilde belli edebilir kesin bir şeye bağlayamayız demişti. Acaba d vitamini eksik diye mi boyle bas donmesi gibi oluyor sanki kafama elektrik carpıyor gibi oluyor beynim boşalıyor ama mesela hiv duşmedim arada dengesiz yuruyor gibi hissediyorum ama normal yuruyorum. Vertigomu arkadaşım var ciddi sıkıntılı bir hastalıkmis. Boyle bir durum yaşayan var mı?
Mesela folik asitim duştuğunde de dudaklarımda seğirme olurdu yuzumde seğirme olurdu hatta yuz felci mi oluyorum diye cok kaygılanırdım. Zaten kaygi bozukluğum var. O gecti şukur. Arada minik minik oluyordu yine ilaca başladım.
Cok uzun oldu. Teşekkurler şimdiden
D vitamini duşukluğu ve bas donmesi
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- D vitamini duşukluğu ve bas donmesi