Merhaba Arkadaşlar,
Burun ameliyatı icin araştırma yapan arkadaşlar icin yazıyorum bu yazıyı. Yaklaşık 4 ay once burun ameliyatı oldum Antalya da yaşıyorum ve gerek şehir ici gerekse sağlık temsilcisi arkadaşlarımdan ,internetten cok ciddi araştırmalar yaptım araştırmalarımın sonunda Op.Dr.Hadi NURAL a ulaştım.İlk kontrole gittigimde hem endiseliydim hemde korkuyordum fakat doktorumun insanları karşılaması hasta psikolojisinden anlaması ve muayenesinden sonra kendimi oldukca rahat ve guvenilir ellerde olduğumu hissettim ameliyattan hemen sonra duyulan gorulen o kotu yorumların hicbirini yaşamadım.Hemen şişkinliklerim odemlerim indi yolda alışverişte calıştığım yerde herkes burnumun cok iyi ,sağlıklı ve guzel oldugumu soyluyor doktoromun adını soruyor.Gurula ve sevincle Op.Dr Hadi NURAL ın adını veriyorum. Ona bir kez daha teşekkur ediyorum iyiki seninle karşılaşmışım eline ve calışan ekip arkadaşlarının saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara gonul rahatıyla şiddetle oneriyorum. Sağlıklı gunler ✌❤
Burun ameliyatı estetiği
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Burun ameliyatı estetiği