2 hafta once psikiyatra gittim anksiyete ve panik bozuklugu teşhisi kondu prozac ve bi tane de uyku ilacı dideral verdi. doktor.ilk randevuye gittiğimde kriz gecirdim bayıldım ilac verdi yetmedi igne yaptılar benim icin cok zordu .ilacları duzenli kullanıyorum ama her an aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum nefes alış verişlerim sıkınıtılı bazen alamıyorum dışarı tek başıma cıkamıyorum dun arkadaşımla spora kaydolmaya gidecektik yarı yola kadar gittim sonra midem bulandı başım dondu bayılacak gibi oldum eve geri dondum.Bugunde korkumun ustune gidiyim dedim cıkıp spor kıyafeti baktım orda kotu oldum baya bacaklarımı hissetmedim yere duşecektim eve zor attım kendimi hala nefes almada gucluk cekiyorum sanki cok ağır bi psikolojik sorunum varda doktor bile anlamıyor gibi geliyor .Ailemde kızıyor 2 ay sonra universite başlıcak buyuk sehirde ne yapıcaksın diye bundanda korkuyorum ya.Ne kuafore gidebiliyorum ne uzun yola cıkabılıyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.Sizce neler yapmalıyım??Onerileriniz nedir??