Hepinizi Merhabalar ,
Buradan kendi yaşadığım ve gercekten hem ofkelendim bende baya kırıldığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendim yurtdışında yaşıyorum, internet uzeri araştırdım ve Ahmet beyi buldum ve okuduklarıma guvenerek once mail uzeri ve daha sonra WhatsApp uzeri irtibata gectim.
WhatsApp ile maalesef cevap baya gecikmeli geliyordu ve hatta hep kendimi hatırlatmam gerekiyordu. Buda beni hem yoruyor hemde muşterilerini ciddiye ve onemsemediklerini gosteriyordu. Meslekdaşız diye , Ahmet beyle telefonla goruşmek istedim ve Ahmet bey telefon goruşmesi yapmıyormuş denildi. Cok şaşırdım , nasıl olur bir doktor ne meslekdaşı olan biri ile nede muşterisi ile telefonla goruşmeye tenezzul bile etmiyor.
Baya kırıldım ve WhatsApp uzeri ile duygularımı, ofkemi ve beklentimelerimi sesli msj ile dile getirdim ve bu mesajı ne dinlediler nede şimdiye kadar cevap verdiler. Ben gercekten boylesi bir davranışı cok saygısız ve gercekten hastayı hic ciddiye almadıklarını gordum. Insan ne olursa olsun , ister doktor ister profesor, hastalardan para kazanılıyor ve boylelikle gecimini sağlıyor , yani bu hava kime ??
Bende boylelikle yorum yazdım ve anında bana cevap yazdılar, yani isterlerse yazılıyormuş. Ama cevapları bana sert bir tavır, kesinlikle kendilerini hic sorgulamadan hemen bana bir sert cıkış sergilediler. Nasıl bir yer diye İnan ’ın emin değilim , cunku profesyonel olsalar boyle bir davranış ile karşılaşmazdım. Bunu gercekten burda tum bayanlara iletmek istedim. Kendinize iyi bakın ve bu sayfada ilk kez bir yazım oldu.