hipnoterapi ile bilincaltı kodlama yaptıranlar tecrubelerini paylaşabilir mi lutfen?
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- hipnoterapi ile bilincaltı kodlama yaptıranlar tecrubelerini paylaşabilir mi lutfen?
-
18-09-2022, 23:37:46Merhaba bayanlar, ben 30 yaşında bekar bir bayanım uzun zamandan beri kuantum,hipnoz ve bilincaltını araştırıyorum.Beni buna yonlendiren yaşadığım bazı sorunlar oldu aslında tekrarlayan hayat kalıpları aynı turden ilişkiler, her ilişkide aynı şekilde bitişler ayrılıklar falan...Uzun zamandır kendimi toparlıyamadım ve hayat kalitemi etkilediğini anladığımdan beri boyle bir şeyi denemeye karar verdim,ozel bir klinikte internette de sık sık adı gecen bir bayan ile goruşmeye gittim,kendisi 2 saat boyunca beni dinledi ve bazı tespitlerde bulunduk cocukluktan başlıyarak genc kızlık donemine kadar gecen yaşanmış herşey uzerinde tespitler ve yorumlar da bulundu.En kısa zaman da seanslara başlamaya karar verdik.Yanlız araştırmalarım sırasında bu yontemi kullanan hipnoterapistlerin sitelerinde yaşanmış ornekler olmasına karşın Turkiye de bu yontemi kullanan kişilerin bu tip sosyal platformlarda pek yazı yazmadıklarını gordum.Amerikada alternatif tıp olarak Yasal duzenleme ile kullanılmasına karşın Turkiye de hipnoz ile ilgili yasal bir duzenleme bulunmuyor.Bu yuzden olsa gerek sanırım kimse yaşadığı tecrubeleri yazmamış,yorum yapanların coğuda ya 3 seans ya da 4 seans devam edenler benim goruştuğum hipnoterapist zaten boyle bir şeyin hemen olmayacağını en az 6 ay en fazla 1 sene icinde gelişme gostereceğini cunku bilincaltının aldığı bu telkinleri kabul etmesininde bir suresi olduğunu kabul etmesi icin surekliliğin olması gerektiğini acık acık konuştu benimle.Sanırım insanlar hipnoz hakkındaki onyargıdan olsa gerek bu tip tecrubelerini paylaşmak istemiyor ya da ben rastlıyamadı.Bende onumuzdeki gunlerde başlıyacak seanslarımla ilgili hem sizleri bilgilendirmek hemde gelişmeleri yazarak takip edebilmem icin boyle bir konu başlığı actım.Umarım hepimiz icin faydalı olur benim icin dua edin cok heyecanlanıyorum inş.herşey guzel olucak...