Değerli dinleyenlerim,
bana verdiğiniz oylar icin ayrı ayrı hepinize teşekkur ederim.mtv ema toreninde sagopa kajmer salonu yıktı gecti.zaten sahneden gorduğum kadarıyla neyin ne olduğu belliydi.emre aydın oylamayı kazanan isim oldu.kendisine başarılar dilerim.
ve sizler… durmadan oylar kullandınız verdiğiniz değeri gosterdiniz elhamdulillah.onemli olan o sahnede gorduklerimdi.ben herşeyin farkındayım siz sakın uzulmeyin.muhteşemdiniz.sizlerle gurur duyuyorum.eğer bu bir fan yarışması olsaydı kesin odul sizlerindi.cunku sizin sesleriniz herkesin sesini bastırır.bugun şampiyon zaten bizdik.her zaman da biziz.şampiyonu sıkar yarış bu arada şu oyları bir acıklasalardı en azından hem bizim hem fanların ici rahatlardı.ama hicbir acıklama yapılmadı.boylesi biraz sıkıcı oldu.ben saat 15 ten 24 e kadar orada bekledim.cok yoruldum,ayrıca anlatamayacağım kadar bunaldım.oylama gecesine kadar cok haber yapıldı.sago onde vs gibi.bu durum diğer sanatcı arkadaşlarımız tarafından tepkilendi.gozler nedense uzerime cevrildi.hatta bir ara benim hakkımda şikeci mi bu vs denildi bir takım kişiler tarafından.kısacası bu yarışma benim icin zaten stressli gecmişti.en azından benim oy vs gibi nedenlerle reklam yaptırmadığım ortaya cıktı.aklandım diyelim.verdiğiniz oylar nereye gitti? bu sorunun cevabını ben de bilemiyorum cunku kimin ne kadar oy aldığını ancak gorevliler bilebilir.yarışma bitti ben hala bilmiyorum siz duşunun.bir berraklık yok.iyisimi butun bu olanları unutun.ve soylediğim gibi uzulmeyin.ben sizleri teskin etmek icin boyle bir yazı yazma gereği duydum.cok emek verdiniz.hissetmem yeterliydi.gorev tamamlandı.
saygılar sevgiler hepinize….
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Sagopa Konuşuyor...