Şu sıralar hayattaki en buyuk nimetin sağlık olduğunun ciddi anlamda bilincine varmış 21 yaşında bir adet hemcinsinizim.Hayatımda neyden cok korktuysam sırayla başıma geliyor.3 gun once gozlerimde seyirmeler başladı. Her insanda normaldir goz seyirmesi fakat iki gun ust uste, gunde uc dort kez olması dikkatimi cekti.Diğer gun goz seyirmem yerini boğaz, kulak, baş ağrılarına verdi. Ara ara baş donmeleri de yaşadım. En son dun gece dilimde uyuşma sezdim.Daha sonra sol gozum yanıyordu telefonla uğraşmaktandır diye duşundum derken artık internetten bu belirtilerin yuz felci belirtisi taşıdığını anlayınca gece gec saat de olunca acile gittik. Acilde Yuz felcidir gibi kesin bir tanı konmadı. Diffizyon dendi.Kulak arkasından yuze gelen sinirlerde bir şeyler olmuş olabilir dendi.Mr ve tomografi cekildi.Acil doktoru Mr dan bir şey anlayamadı oyle ilgisizdi ki bana bilgi verip arada arkasındaki doktorla şakalaşmalar falan. En sonunda Mrdan bir şey anlayamadı ve yanındaki doktora gosterdi ve şurada şupheli alan mı var falan dedi. Kac kez sormama rağmen her şeyi geciştirdi.Fakat yazdığı ilaclarlara gelirsek yuz felci ilacları verdi. Kortizon ilacları b vitamini ve mide koruyucu verdi. Daha sonra gecmezse kulak burun boğaz icin randevu al dedi. Tabi ben cevaplardan tatmin olamayınca direkt olarak norolojiye randevu aldım.Butun belirtilerim yuz felci. Ağzım biraz kaymış durumda sol gozum kırpılmıyor. Ve korkuyorum yine Mr makinesine girmekten, kotu bir sonuc cıkmasından, yuzumun eskiye donmemesinden ve kortizon gibi ilacların ciddi kilolar aldırmasından.Bana yuz felci gibi bu belirtileri yaşayanlar, sureclerini ve deneyimlerini aktarırlarsa cok sevinirim.
NOT: Allah kimseyi Mr makinesine sokmasın.