Herkese mrb, bende burun ameliyatı olmadan once burdan cok yorum okuyup baktım,benden sonra bakacak olan arkadaşlarada yardımcı olmak istediğim icin yazıyorum.Benim sorunum burun kemiğimde eğrilik olması ve sol tarafımdan nefes alamıyor oluşumdu burnum tıkalı olduğu icinde surekli bademcik problemi yaşıyordum yaşım ilerledikce bu eğrilik daha da arttığı icin artık beni iyice rahatsız etmeye başlamıştı araştırmaya başladım cunku devlet hastanelerine bu konuda guvenemiyordum,burun onemli..heleki yuzumuzun ortasında.. cok hoca araştırdım fiyat aldım aklıma yatanlar hep istanbuldaydı derken bi arkadaşımın Op.Dr.İlhan Pekdemir ’e ameliyat olduğunu oğrendim ove ove bitiremedi hemen baktım hakkında birtane bile olumsuz yorum yoktu, boyle olması icime iyice sinmişti hemen randevu aldım..Gidipte odasına girdiğimde daha ben anlatmadan benim icin sorun olan şeyleri kendisi saydı)guldum.. ayni zamanda kemiğiminde hafif torpulenmesini istiyordum gun aldım ve cıktım, herşey bianda olup bitmişti derken ameliyat oldum ve benim hic ağrım ve morluğum olmadı sadece odem vardı oda birhafta ongun icinde gecti.. Şuan 7.ayımdayım ve cok memnunum, herkes burnumun cok guzel olduğunu soyluyor ayrıca o donem gerek İlhan Bey gerekse asistanı Mahsun Bey cok ilgilenip takip ettiler, buyuk sabır ve nezaketle yaklaştılar bu acıdanda cok şanslı olduğumu duşunuyorumBuradan da herkese tavsiye ediyorum.Sn.İlhan Pekdemir ve ekibinede sonsuz tşkler..