Popo Buyutme Hatası
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Popo Buyutme Hatası
-
18-09-2022, 22:12:092 hafta once popo buyutme konusunda iddialı şekilde hastanede yaptığı ameliyatları videoya ceken bir turk doktora popo implantı ile popo buyutme ameliyatı yaptırdım. Malesef tum surecte cok ilgisiz olan bu doktor ameliyat anı dahil olmak uzere ne onceden ne de ameliyat gunu koyacağı implantın boyutları ve ağırlığı ile ilgili bir bilgi vermedi. Devamlı olarak gunde 4-5 adet bu ameliyattan yaptığını soyleyip duruyordu. Bilinirliğine guvenerek ameliyatı oldum. Malesef beni dinlemediği ve nasıl bir goruntu istediğimi anlamaya caba gostermediği icin ameliyat bittiğinde kocaman bir popom vardı. Bunlar gorecelidir denebilir bazısına gore fakat benim fiziğim cok zayıf ve malesef popoma bir şey taktırdığım cok cok belli oluyor. Bunu kendisine soylediğimde "Siz projekte/cıkık bir popo istediniz gibi bir cevap veriyor" acaba poposuna silikon taktırmaya karar veren hangi kadın cıkık popo istemez soyleyebilir misiniz? Onemli olan doktorun hastanın yapısına fiziğine uygun cıkıklıkta protezi bulması değil midir? Operasyondan haberi olmayan iş ortağım popoma yastık koyduğumu sandı. Asıl onemli konu ise bana ameliyattan sonra popo implant kartı olarak verilen ID kartını uzerinde yazan implantı ureten yabancı firma ile kontağa gectim. Bu da tamamen saflıktan zira koyduğu implantın cm olarak boyutlarını oğrenmek icin meraktan oluyordum. Doktor bey cok buyuk bir şey değil diyerek geciştirdiği icin. Popo implantını ureten firmadan bana gelen bilgi mailinde bu implantın popo değil, meme ameliyatlarında kullanılan turden olduğu yazıyordu. Bu yuzden ikinci şoku yaşıyorum zira doktor cektiği youtube videolarında dahi Brezilya'dan gelen oval şekilli ozel popo implantları kullandığını anlatıyordu. Başka bir doktora sordum gercek popo implantları ile meme implantları arasında fiyat farkı da oldukca fazlaymış. Şimdilik hikaye bu durumda gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.