Merhaba arkadaşlar lenf noflarından usg den anlayan arkadaşlar bana bi yardımcı olabilir mi lutfen benim 18.09.2018 de kasığımda bi ağrı oluştu ve birden şişti 20.09.2018 de artık dışarıdan bakıldığındada cok belirgin şekilde belli oluyor şişlik , ve dokununca , yatarken , otururken ağrısı cok oluyor 24.09.2018 de doktora gittim usg cekildi sonuc : sol ıng. Bolgede buyukluğu 24×16 mm boyutlu korteksi kalınlaşmış ve ince hilusa sahip birbirine komşu birkac adte lenf nodu ile komşu yağlı dokuda inflamatuar ekojenite artışı ve odem mevcuttur ( lenfadenit?) Doktorumda 10 gunluk bir infex 200 mg ilac tedavisi verdi 10 gunun sonunda 5 gunde ilac icmeden beklememi duzelme olmassa ameliyat olabileceğimi soyledi ben 15 gun sonunda tekrar gityim ama hic ultrason cektirmeden kan tahlillerimi yapmadan bi 15 gun daha beklememi daha sonra değerlendirme yapıcağını soyledi oysaki dokununca hissediyorum ordaki şişlik resmen taş gibi sert oldu ve cok buyudu cok rahat hissediyorum ben bunu. acısıda bazen cok oluyo bazen geciyo fakat rahatsızlığım nedir kotu bişey varmı hic bir bilgi vermedi bana doktor. bilen anlayan arkadaşlar beni bi aydınlatırsa bilgi verirseniz cok sevinirim yada başından boyle bişey gecen varmı
şimdiden cevabınız icin teşekkur ederim arkadaşlar ....