Merhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı gorevim olarak goruyorum. Ne kadar cok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mucadele oncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden once guzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mukemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna duzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve duzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geciyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını guclendirdir diyorum. Ben ağızdan ilac almak da zorlandığım icin alımını daha rahat guvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak gecer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak bobreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı gunler dilerim