Merhaba sevgili hanımlar. Uzun zamandır burada bir derdimin olmasından yakınıyorum. Hatta bununla ilgili 3 kez konu başlığı da actım.
Bu Dertten Yıldım, Bıktım, İllallah Getirdim
Anket - Bulent TIRAŞ mı Suleyman AKHAN mı? Hanımlar merhaba. 🌻 Daha once derdimi anlattığım bir konu acmıştım. ( Bu Dertten Yıldım, Bıktım, İllallah Getirdim 😢 ) Ozetle vulvodini teşhisi kondu bana. Şimdi ben de bunun tedavisi icin doktora gitmeyi duşunuyorum yalnız bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacım var. İstanbul'da ikamet etmediğim...
www.kadinlarkulubu.com

Kadın Doğum Profesoru Onerileriniz Merhaba hepinize hanımlar. Belki daha once farklı konularda okuyan olmuştur. Benim vulva girişinde catlağım oluşuyor ilişki sırasında, yanma, acı hissediyorum. Gitmediğim kadın doğumcu kalmadı yaşadığım yerde. Bir cozume ulaştıran olmadı. İstanbul geneli,Trakya veya buralara yakın bir yerde...
www.kadinlarkulubu.com

Her neyse, uzun araştırmalarım ve uğraşlarım sonucu 5 Temmuz'da Suleyman Engin AKHAN'a muayene olmayı başardım. Reklamını yapmak olmasın şimdi ama gercekten cok ilgilendi. 700 TL muayene ucreti odedim ve 1 bucuk saate yakın muayene oldum. Sonuc olarak bana vulvar vestibulitis sendromu teşhisini koydu. 6 ay boyunca Perge 75 mg ve Laroxyl 10 mg kullanacağımı soyledi. Bu 6 ay icinde tabii ki kontrollere gideceğim ve ilac dozlarında ayarlama yapılacak. Eğer iyileşme olmazsa caresi maalesef ameliyat...

İlaclar yan etki olarak cok fazla uyku yapıyor, gozlerimi odaklayamıyorum bir yere ve maşallah bir prospektusleri var ki neredeyse A4 olmanın ucundan donmuşler ve tabii ki bir dunya yan etki sıralanmış. Şimdilik akşamları birer tane iciyorum ancak 10 gun tamamlanınca sabah akşam olmak uzere ikişer defa iceceğim. Nette araştırdım cok fazla kilo yapar diyen var, birisi 12 kilo filan almış hatta. Kimisinin dili siyah olmuş Herkeste gostereceği yan etki farklı ama haliyle gozum korktu. Bu ilaclardan herhangi birini herhangi bir şikayet icin kullanan veya kullanıp da "ben şu yan etkiyi yaşadım" diyen var mı acaba? Perge yeşil receteli filan... Ben memurum, kimseye bir acıklama yapamam vulvam icin verilmişti diye. Bu bilgiye amirler ulaşabilir mi? Sonra "bu, yeşil receteli ilac kullanıyor" tarzında konuşmasınlar. Bir de vvs ameliyatını olan var mı?

Lutfen beni aydınlatın. Sevgiler