Bu şikayeti reklama kanmayıp yaşadığım sıkıntıları başkaları yaşamasın diye yazıyorum. Cunku herşeyin başı sağlık ve sadece parayı duşunen bir kurum ve doktorları bu sektorde olmamalı. Sosyal medya paylaşımlarına aldanmayın lutfen herseyı iyiymiş gibi gosteriyorlar ozellıkle ve şikayetleri de sildiriyorlar. Cunku kurum hasta sağlığı ve memnuniyetinden ote sadece para kazanmaya odaklı.
Plastik Cerrah Op.Dr. Turker Ustun de cok başarısız ve cok ağrılı bir ameliyat gecirdim. Sonucundan hicbir şekilde memnun değilim. Yapamadığı gibi daha da mahfetti. Bir doktor bu kadar mı iş bilmez ve tecrubesiz olur. En baştan yapamayacağını soyleseydi keşke bunca sıkıntıyı yaşamasaydım. Her şey para değil.
Başka plastik cerrahi doktorlarıyla goruştuğumde bu ameliyatın yanlış oldugunu yapılmaması gerektiğini oğrendim ne yazıkki. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aldığı paranın her kuruşu milyon kere haram zehir zıkkım olsunnn.
Doktor takviminde yazılan yorumlara aldanmayın lutfen bilincli olarak olumlu yorumları yayınlıyorlar ve dikkat ederseniz aşırı abartılı tamamen gerceklikten uzak yorumlar.Yaşadıgınız pişmanlık ve acı size kalıyor. Hersey parayı alana kadar. Ameliyat sonrası rapor verilmiyor ve hicbir şekilde hasta takibi yapılmıyor.
Bu merkeze bu doktora gittiğim gune milyon kere lanet olsun.
İş bilmez, insan sağlığını onceliği yapmayan, hastayı muşteri olarak goren doktorlara giderek SAGLİGİNİZDAN OLMAYINN.
Tam teşekkullu hastanelere ve uzman doktorlara gidiniz lutfen. Hicbir şey sizden onemli değil. Buyrun bu yorumu da kaldırın şikayete tahammulu olmayan Egesante Tıp Merkezi yonetimi!
Ayrıca aşağıdaki linkteki yazıyı lutfen dikkatle okuyunuz..
https://www.google.com.tr/url?sa=i&...UBR2&ust=1549447566580892&cshid=154936 4981686
Egesante Tıp Merkezi Plastik Cerrahi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Egesante Tıp Merkezi Plastik Cerrahi