Arkadaşlar merhaba, ben sadece Sağlık Hukuku uzerine calışılan bir ofiste avukatım. Ofisimizde danışman doktorumuz var. Danışanlarımız başarısız bir estetik operasyon gecirdiğinde veya yuzlerinde bedenlerinin herhangi bir yerinde kalıcı iz oluştuğunda veya kalıcı/gecici organ hasarı olduğunda veya hicbir sorun olmasa dahi sizden 'onam' alınmadan bir ameliyat yapıldığında veya size tıbbi gecmişiniz hakkında eksik veya yanlış bilgi verildiğinde bunlarla ilgili Tazminat hakkınız doğuyor.
Bu tazminat hem başarısız gecen operasyonun hatalarını gidermek icin gelecekte olacağınız ameliyat ucretlerini karşılarken hem de başınıza gelen talihsizliklerden oturu maddi ve manevi yıpranmanızı, iş hayatınıza devam edememenizin eksikliklerini gidermeyi amaclıyor. Ustelik doktor acısından da hastasına gerekli dikkat ve ozeni gostermesini sağlıyor.
Ameliyattan sonra sorun yaşadığınızı, hekiminizin hatalı işlem yapmış olabileceğini duşunuyorsanız, kalıcı bir morluk kızarıklık iziniz varsa doktorumuz ve bendeniz avukat olarak hem hukuki hem de tıbbi olarak yardımcı olmak isteriz. Bu konunun altına veya ozelden bana mesaj atabilirsiniz
Sağlık Hukuku Danışmanlık
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sağlık Hukuku Danışmanlık