Sevgili arkadaşlar;

Ben yaklaşık bir hafta once safara kesesi ameliyatı oldum ve safra kesemi aldılar.İnanın hic bir belirti olmadan pat diye aniden korkunc bir ağrı ile ortaya cıktı problem daha onceden bir belirti olmadığından safra kesemde ve safra kanallarımda oluşan taşlardan bir haberdim.Aniden oluşan bu ağrıyla beraber doktor kontrollerine gittim ve beni her gittiğimde midenizi uşutmuşsunuz diye tum ısrarlarıma rağmen hicbir tahlil yapmadan ağrı kesici iğne yaparak eve gonderdiler ve ben koskoca 4 gun tedaviden kaybederek gec tedaviye başladım ve bu gecikmenin neticesi olarak rahatsızlığım safra kanallarımdaki tıkanıklıktan sebep sarılığa donuştu.Yani tam anlamıyla doktorların kurbanı olmuştum(ve bu gecikmemdeki sebep koskoca bir unuversite hastanesi olan "MARMARA UNİVERSİTESİ HASTANESİ") benim sarılık olduğumu da kızılaydaki bir dahiliye dr. ortaya cıkardı.Duşunun koskoca hastane beni oyalıyor tedaviyi geciktiriyor ama kızılaydaki bir dr. sayesinde şimdi hayattayım.Hayattayım diyorum cunki resmen olumun eşiğinden dondum gecikme sayesinde eğer pankreasım iltihaplanma yapsaymış hic bir şekilde kurtuluşum olmazmış cunki pankreas iltihabının hicbir şekilde tedavisi olmuyormuş.Ve ben Allah'a cok şukur ACIBADEM HASTANESİ tarafından tedavi olup ameliyatım gercekleştikten sonra şimdi sağlığıma kavuştum.Kısacası arkadaşlar hicbir belirti yokken bu kadar taşla kanallarım tıkanmış onun icin arada bir bir takım kontrollerimizi yaptırmalıyız bende birşey yok deyip ihmal etmemeliyiz sizlerde arada bir alt ve ust batın ultrasonu cektirerek bunu takip edebilirsiniz,safra kesesi problemi olan arkadaşlar hic gecikmede bir an once tedavinizi yaptırıp kurtulun bu illetten bakın be gecen pazar oldum kapalı yontem yani "laparaskopi yontemi" ile daha haftası gelmeden ayağa kalktım ve şimdi cok iyiyim gercekten doktorlarıma hem kızılaydaki teşhisimi koyan hemde ACIBADEM HAST.ameliyatımı yapan tum doktorlarıma cok şey borcluyum onların sayesinde ayakta ve sağlıklıyım.Buradan kendi başıma gelenleri yazarak sizleri uyarmak ve bilgilendirmek istedim hepinize sağlıklı mutlu bir omur dilerim sevgiler.