Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşında genc bir kızım. Yaşım boyle bir sorun icin cok kucuk farkındayım bu yuzden şaşkınım. Oncelikle şunu belirteyim oyle tamamen altıma kacırma gibi bir durum soz konusu değil. Bunu ilk olarak bir kac ay once fark ettim ip atlıyordum. Boyle ufak bir damla sızıyor gibi oldu ama ip atladıkca hopladıkca da acayip bir rahatsızlık soz konusu oldu sıkışmışım heran patlayacak gibi hissettim. Cok uzerinde durmak istemedim. Sonra bir iki kere daha hissettim. Şimdi yeniden zumba dersinde hissetmeye başladım ama ilk derse başladığım zamanlarda yoktu sonradan olmaya başladı. Cok fazla havaya zıplama hareketleri yapıyorduk bu durum beni o kadar rahatsız etti ki dersi bıraktım. Şuan başka bir spora yazıldım. Ancak onda yaptığımız ufak bir hoplama hareketinde bile aynı rahatsızlık devam etmekte. Benim anlamadığım vajinal kaslarımı bu kadar gucsuz kılacak ne yaptım bilmiyorum. Bu arada bir bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama bakire değilim 7 ay once girdim ilk defa ilişkiye. Ama ondan sonra da duzenli bir cinsel hayatım olmadı zaten. İki elin parmaklarını gecmez ilişkiye girme sayım. Bir kac ayda bir yani. Bu durum icin kegel egzersizden başka yapılabilecek bir şey var mıdır? Ya da bu durum normal midir? Bilmiyorum. Neden olmuş olabileceği hakkında bir bilgi sahibi olan birileri varsa lutfen yardımcı olabilir misiniz?