Merhabalar,
Babama yaklaşık 15 gun once bel fıtığı teşhisi konmuştu. Ondan da yaklaşık 1 ay once ayaklarında yaralar cıkmaya başlamısti. Ayaklardaki yaralar iyilesmiyor, morluk ta var, beyazlık ta var, şişlik te var. Cildiye doktoruna gitmişti ve ilac verilmişti ama ilaclar ise yaramadı. Bu arada ayaklar da şişti tabii ama bel fıtığı icin verilen iğne kortizonlu olmasina rağmen tuzlu yediği icin ayaklarda sisme de oluşmuş Neyse sonra dikkat etmiş ve şişlikler cok az daha indi ama gecmedi. Biz şişlikler ayaklardaki yara nedeniyle mi yoksa diyete uymadığı icin mi oluştu yoksa her ikisi mi tam anlayamadık. Belki ikisinin birden etkisidir. Sonuc olarak tekrar cildiyeye gidilecek ama hic benzeri bir durum yaşayan var mıdır? Cildiye doğru branş mi ondan cok emin değilim zaten ama ona da tekrar gideceğiz. Sadece bir başa donme durumu yaşıyoruz. Ben başka ilde olduğum icin kendisine kardeşim eşlik ediyor ama bir turlu işin icinden cıkamadım.Onlari doğru da yonlendirebilmek istiyorum. Adamcagiz yurumekte zorlanıyor ve 2-3 gun oturur vaziyette uyumaya calışmış. Aranızda doktor olan veya tecrubesi olanlar var ise yorum yapmanızı rica ediyorum. Her halukarda doktora tekrar gideceğiz tabii , randevumuzu aldık, ama benzeri bir durum yaşayan varsa ilk anda doğru branşı adresleme şansımız olabilir belki. Belki aynı semptomlari kendisi veya yakini yaşayan birileri vardır diye buraya da konu acmakta yarar gordum. Eğer yanlış yere konu actiysam da konumu taşıyabilirseniz mutlu olurum Kazen
Şimdiden cok teşekkur eder ve hepinize sağlıklı gunler dilerim.