Merhaba arkadaşlar, gecenlerde meme tumorleri icin konu acmıştım. Ankaraya gidip muayene oldum başka bir cerraha ve kesinlikle ameliyata gerek yok cunku fibroadenomlar buyurlerse alınırlar yoksa dururlar ve zararları olmaz dedi. Aşırı sevindik annemle tam icimiz rahatladı derken, daha once check up yaptırdığımda tiroid nodulu olduğunu dedik doktora ama aşırı kucuk olduğu icin onemsemediğimi soyledim. Bi bakalım yine de dedi ve muayene etti, buyume var ultrasonla bakılsın dedi. Ultrason ile bakıldı ve sağ nodul kenarına yapışmış ici kristalleşmiş kanamasında belirgin artış olan duzensiz bir kitle tespit edildi, hemen biyopsi olman lazım denildi. Neyse dedik var bunda da bir hayır olalım, oldum biyopsi ve sonucumu dun doktordan oğrendim telefonla. Bana sonucun temiz cıktığını ama bunun belirleyici olmadığını, kanser riski taşıdığı icin ya cerrahi mudahele ile alınması yada 2 3 ayda bir biyopsi olmam gerektiğini soyledi. Şimdi durum şu, ben bu doktora aşırı guveniyorum , asla gereksiz yere ameliyat demeyecek bi doktor. Ama yine de soz konusu ameliyat olmak olunca korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Sizlerde olaylar nasıl ilerledi ve şimdi durum nedir? Rabbim tum hastalara şifa versin inşallah...