Enfeksiyon Sonrası Covid 19 Şuphesi
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Enfeksiyon Sonrası Covid 19 Şuphesi
-
18-09-2022, 21:33:36Arkadaşlar 30 ekim de surekli idrara cıkma şikayetlerim başladı, idrarda yanma-kanlı idrar... vs, 5 kasıma kadar evde bitkisel kurlerle gecirmeye calıştım ama inanılmaz bir de yan ağrısı yapınca urolojiden randevu alıp ozel bir hastaneye gittim (pandemi hastanesi değil). O kadar ağladım vs. ki doktor hem tum batın ultrasonu, bilgisayarlı tomografi, kan ve idrar tahlili istedi. Neyse bunları yaptırdım, cift maske ile hastanedeydim, ustelik tomografi icin idrara sıkışmak gerekiyormuş, hastane icinde beklemek yerine dışında bekledik eşimle 3 şişe su ictim, suyu icerken hem cok soğuktu, hemde iceride stresten terlemiştim, yaklaşık 1.5 saat dışarıda tuvaletimin gelmesini bekledik, neyse o arada girdik işlemler yapıldı, oğlen arası oldu, evimize geldik tum ustumuzu değiştirdik maskeleri attık, oğleden sonra sonucları sormaya gittik 10 dakika konuştuk cıktık. Yine cift maske. Yoğun enfeksiyon varmış, 3 ayrı ilac verdi biri antibiyotik diğerleri de ağrı kesici vs... Neyse geldik evimize tekrar değiştik ustumuzu falan. Cunku ben 8 aydır inanılmaz dikkatliyim. Ailemle bile risk var diye goruşmuyoruz, surekli facetime. Sonrasında ertesi gun hemen, geniz akıntım başladı hafif oksurukle ama kuru bir oksuruk değil. Ben alerjik rinit hastasıyım biraz soğuk alınca olur bunlar, ona yordjm ilaclara başladım, sonrasında sıkıntıdan mı bilemiyorum nefesim darlanıyor gibi oldu, hala darlanıyor, baktım kullandığım 3 ilacında nefes darlığı yan etkisi var. 5 gun oldu hastaneye gideli. Dun akşamda dişim korkunc ağrımaya başladı, ne yaptıysam geciremiyorum, ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Şişmedi ama apse yapmış sanırım dokunamıyorum. Enfeksiyon sardı vucudumu resmen, antibiyotiği sabah icmedim corona mı oldum diye, onda icilmesin deniyor ya. Tat ve koku kaybı yok, ateşim hic olmadı, bu 5 gunde en fazla 37.2 yi gordum. Aklımı yitiricem duşunmekten, acaba covid 19 bana da bulaşmışmıdır ? Test yaptırsam mı ? Yoksa tat koku kaybı belirgin bir semptom o olursa mı yaptırsam, ağlaya ağlaya fenalık gecireceğim. Bir akıl verin ne olur