Merhaba Arkadaşlar ,
Ben sizlere Estetik Cerrahi de Bir Numara dediğim kişiden yani Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan dan bahsetmek istiyorum.
Artık kolsuz bluz giymemi sağlayan bunu da;iki kolumun koltukaltında bulunan deri sarkmasını mukemmel bir şekilde toplayıp alan Nebil Bey'e borcluyum...
Kendisine sizin sayenizde (yani Kadınlar Klubu sayesinde) ulaşmıştım ve bu da hayatımı hatta annemin hayatını da değiştirdi.
Cunku benim ameliyatımdaki başarılı calışması sonucunda annemde Nebil Bey'e daha dun ameliyat oldu,hemde 3'lu ameliyat....
Ust goz kapağını aldırdı,yanaklarına yağ enjeksiyonu yapıldı ve son olarak ta en buyuk korkusu olan ve bu zamana kadar bu yuzden yaptıramadığı Burun estetiği........
Şu anda annem yanımda ve sargılı vaziyette,biraz ağrısı ve acısı var ama Dr.Nebil Bey'in sayesinde hayatında en cok istediği şeyi yani burun estetiğini yaptırmış halde mutlu...
Size Nebil Bey'le ilgili soyleyeceğim bircok şey abartılı gibi gelebilir ama ne yazıkki değil,gercek... ben bu kadar hastasına ilgili ,herşeyi anlatan ,devamlı kontrol eden , herşeyi duşunen bir doktor hayatımda gormemiştim.Ama Nebil Bey butun bunlara sahip,guleryuzlu,kendisini gorduğunuzde direk guven hissini veren ve gercekten rahatlıkla guvenerek kendinizi ellerine teslim edebileceğiniz 1 Numara bir estetik cerrah...
Ayrıca size gosterdiği ihtimam ameliyatınızın ustunden aylar gecse de sizinle ilk tanıştığınızdaki gibi .......
Nebil Bey'in en guzel yanlarından biri de her sorunuza cevap vermesi,cevap iyi de olsa kotu de olsa....Ameliyatınızın derecesine gore en iyi hastane de ya da kliniğinde size gosterilen ilgi,alaka da cabası....
Yani anlayacağınız Herkese Tavsiyem Estetik bir Mudehale duşunuyorsanız once Dr. Nebil Bozdoğan'a uğramanız yada onunla iletişime gecerek bilgi almanız...O zaman ne demek istediğimi anlayacak ve sizde O'ndan vazgecmeyeceksiniz.....