Herkese merhaba,
Yaklaşık bir aydır tuhaf bir durum icerisindeyim.Sebebi tabiki pandemi ile değişen hayat tarzımız ama benim durumumda başkaları var mı merak ettim.
Oncelikle sabah 11 civarı kalkıyorum ama daha doğrusu kalkamıyorum cunku gozlerimi acamıyorum kesinlikle bir yarım saat kalkmaya uğraşıyorum yataktan.Eskiden de geceleri gec yatardım ama gozlerim 10 en gec 10.30 da acılırdı hemen kalkardım yataktan.
Sonra oğleden sonra tekrar uyumam gerekiyor yani ben uyumak istemiyorum ama gozlerim kendiliğinden kapanıyor resmen.Yaklaşık bir yarım saat.
Akşam yemeğini yiyorum yaklaşık 18.00 civarı ve 20.00 -20.30 arası oyle bir uyku bastırıyor ki beni uyumadığın surece kendime gelemiyorum yine yklaşık yarım saat civarı.
Ve surekli kollarımda yorgunluk (cok fazla olmamakla birlikte) ve hafif kemik ağrısı vs durumu var.Uykularım sadece yarım saat suruyor.
Duzenli d vitamini alıyorum.Magnezyum hapı iciyorum.Eskidende coooook hareketli bir insan değildim zaten ama bu durum gercekten yaşam kalitemi sıfırladı.Ama en azından haftada 2-3 evden cıkardım.İlk karantina sırasında aşırı spor yaptım şuan yaklaşık ağustostan beri aşırı hareketsizim ve evden hic cıkmıyorum nerdeyse.Koltuğun oturduğum koşesi artık icine cokmuş o derece.
Bu durumu yaşayan var mı ? Şu pandemi doneminde nasıl atlattınız? Şuan uyudum uyandım bunu yazıyorum.Goruşlerinizi bekliyorum.
Gunde iki kere uyumam gerekiyor!?!
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gunde iki kere uyumam gerekiyor!?!