Lazer lipoliz yaptırmak isteyenler icin benim hikayem:
08.01.16 tarihinde karın, bel ve sırt icin lazer lipoliz yaptırdım. 4.gunume başlıyorum.
(Gebelikte gestasyonel diyabet yaşadım, sonrasında gizli şekere donuştu ve bir de troid eklendi. Yani +20kg ve bolca depolanmış yağ Duzenli spor ve diyete rağmen giden bir şey olmadı.)
Genel anestezi ile 4 saat suren operasyonda 5lt civarında yağ alındı. (1.64boy-82kg)
İlk gun surekli ağrı kesici verildiği icin pek ağrı hissetmedim. Desteksiz kalkıp yatmam mumkun olmadı.
2.gun hastaneden cıkmadan pansuman yapılırken hic simitlerim kalmadığını ve gobeğimin ciddi oranda gittiğini gordum. Pansuman esnasında o bantların cıkarılması anlık da olsa cığlık attıracak cinstendi. 8minik kesi vardı fakat acı veren kesiler değildi, uzun sure spor yapmayıp birden yapınca yaşanılan kas ağrısı gibiydi ya da şiddetli bir regl sancısı gibi... O gun "olmasaydım keşke" dediğim ağrılar yaşadım (kısa araba yolculuğu, oğlumla opuşup koklaşma, oturup kalkma gibi). Korse baskısından ve odemden nefes almakta zorlandığım anlar oldu, balon şişirerek rahatladım.
3.gunumde daha rahat hareket ettim. Birkac defa desteksiz kalkıp yattım. Tuvalet aşaması cidden zor. Cıtcıtlar acılıp takılırken korse hareketleri cok zorluyor. Tabiki siz kendi başınıza yapamıyorsunuz.
Ciddi morluklarım ve odem sorunum var. Doktorum her şeyi başından anlatmıştı, durustluğu sayesinde şuan panik yapmıyorum ve 1 ay icinde morluklar, odem vs gidecek biliyorum.
Birkac gun daha ağrı cekeceğimi de biliyorum, alınan yağ miktarı fazla ve işlem bolgesi geniş olduğu icin.
Odem ve tansiyon sorununa cozum olsun diye kahve ve yeşilcay iciyorum.
Şuan robocop gibi yuruduğum gerceğini de belirtmem lazım Odemlerden dolayı.
İnceldiğinizi sadece hissetmekle kalmıyor, hemen goruyorsunuz da. Bakalım 4.gun nasıl gececek?
3hafta sonra korse cıkacak, sabırsızlanıyorum.
Tartıya (odeme rağmen) 2kg yansıdı.