2017 Aralık ayında 1 ml dolgu uygulandı.Dolgu esnasının yapılış anında ve sonrasında bir sıkıntı yaşanmadı.1300 tl nakit odemesi yapıldı.Dolgu 3 ay icerisinde dudaktaki etkisini bayağı bir azalttıgı icin ( vucut yapısına gore kalıcılık zamanı herkese gore farklı olarak değişim gosterdiği soylendi.) Mart ayında tekrar 1 ml dolgu yaptırdım. Fiyatın arttığı 1500 tl nakit olacağı soylendi fakat ben oncesinde konuşup fiyat aldığımı ısrarla belirtince ilk fiyattan 1300 tl olarak odemede anlaşmak zorunda kalındı.3ay sonrasında Haziran gibi dudağımda topaklanmalar meydana geldi.Yag bezesi gibi oluşan topaklanmalar zamanla rahatsızlık verdiği icin yapılan yere gittim.Dudağımda su toplama gibi bir his vardı.Dokunuldugu zaman dışarıdan da anlaşılıyordu.Ozellikle iltahap olabileceğini ona gore bir işlem yapılmasını istediğimi belirttim. Fakat topaklanmaların normal olduğunu bu gibi durumlarda dolguyu dağıtmak icin bir enzim olan hyaluronidaz ile iğne yapılarak dudaga enjekte etmemiz gerektiğini soyledi.Yapılan yere ve doktora guvendiğim icin itiraz etmeden doktora bıraktım.Dudağıma iğne yaptıktan sonra topaklanmaların uzerine bastırarak masaj ile dağıttı ve birkac gun icerisinde tum şişliğin ineceğini soyledi.Dudağımın ust ve alt kısmından yapılan iğneler sonrasında inanılmaz bir şişlik ve şekil değişikliği meydana geldi. 7. gun gecmesine rağmen şişlik inmedi ve ağrı ve dudak uzerinden gorunen iltahaplanma artmaya başladı.Tekrar doktora gittim.iltahabın akıtması gerektiğini soyledi.Ust dudagım ve alt dudağımın ic kısımdan kesikler atarak iltahabı akıttı.Atılan kesiklere dikiş atılma ihtimalide vardı fakat cok şukur dikişsiz bir şekilde işlem sonlandı.İşlem sonrasında dışarı cıkamayacak kadar dudağım şişti inanılmaz bir hal aldı.İşlem sonrasında ağzımda bone ile dışarı cıkabildim.Tekrar birkac gun sonra dudağın şişliğinin ineceği soylendi.1 kutu Cipro 2 kutu Augmentin 1 kutu Sulcid isimli antibiyotikleri hic ara vermeden ( doktorun iyileşme sureci icin verdiği ilaclar ) kullanmama rağmen hicbir şekilde iltahap kurumadı. Tekrar doktora gittiğimde iltahabı aynı kesik ile akıttı fakat doktor iltahabı akıttıkca sonrasında dudağım daha da iltahaplandı.İltahabın kuruması icin 2 hafta tum gun guneşe cıktım ve denize girdim.Deniz ve guneş dudaklarımı kuruttu fakat her hafta muntazam şekilde ust kısımda kesik atılan yer kendi kendine iltahaplanıp şişip iltahap akıtmaya başladı. Artık gecti tamam dedikten 3 gun sonrasında aynı yerler tekrar şişip iltahaplanıyor.Bu surec icerisinde hicbir sekilde telefon ile doktorla irtibata gecemedim.İletişim olarak Mehmet Beyin karısı Zerrin Hanım yada asistanları Dilan Hanım ile irtibata gectim.Doktora olası bir durumda ona ulaşmak istediğimi de belirttim fakat sadece eşinin numarasından ona ulaşabilceğimi soyledi. Bu surec icerisinde dudagın kontrol sureci ile ilgili sadece onları ben aradım.Kimse bana sonrasında surecin nasıl ilerlediği ile ilgili sorular ile geri donuş yapmadı. İşyerim guneşlide ve 17:30 cıkış saatim olmasına rağmen randevuları sadece Mehmet Beyin musaitlik durumuna gore ayarlamak zorunda kaldık. Şuanda dudağımın şekli normale dondu fakat iltahaplanma hala devam etmektedir ve dışarıdan iltahaplanmalar goruluyor.2 haftada bir ust dudağımda hala kendi kendine şişip patlayıp akıntılar mevcut.Doktora Eylul ayında tekrar gittim ve aylardır neden bu iltahapı geciremediğimizi sordugumda hicbir cevap malesef alamadım.Nadir rastlanan bir durum olduğu ve daha once hic boyle bir durum ile karşılaşmadığını soyledi.Dokunup işlem uyguladıgımızda daha kotu olduğunu oyuzden iltahabın kendinin gecmesini beklememiz gerektiğini soyledi.Durumla ilgili onlarla alakalı bir yanlış olmadığını belirterek yinede iltahap gecince hediye olarak botoks , goz altı ve dudak dolgusunu yağ enjekte işlemi yapacaklarını soyledi.İnternet uzerinden incelerseniz benim yazdığım şikayetlere ve benim gibi madurların aynı konu aynı doktor icin yaptığı şikayetleri goreceksiniz.
Doktor mehmet kartalin dudak dolgusu facİasi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doktor mehmet kartalin dudak dolgusu facİasi