Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Ben iyi değilim kafayı yicem az kaldı .
Bundan bir ay kadar once kaşınmaya başladım , once bocek falan dedim baktım gecmiyo anaaa dedim alerji oluyorum , yıllar oncesinden alerji durumum vardı hortladı sandım , sebep olan yiyecekleri kestim ama yok bu alerji de değil .
Dermatoğa gittim uyuz olmuşum .
Kremler losyonlar , yok arkadaşım zerre etki etmiyo , kac defa aktardan ilac karışım vs aldık bana mısın demiyo .İnternetten aldık bi kac tane siparişle , en etkili diye reklamını yaptıklarından bile fayda gormedim .
Burda kızanlar olabilir , nolur kızmayın caresizlik insana herşey yaptırır . Boynumdan aşağı camaşır suyuyla yıkandım belki bu uyuz bocekleri olur diye yok gram etkisi olmadı .
Cilt yapım cok hassas olduğu icin her yerim yara bere icinde ,ben daha ne yapayım .
Ha bu arada koca kişisi uzaklaştırma almış gibi yaklaşamıyo bana ,odu kopuyo kendisine bulaşcak diye
Uyuz olup kurtulmuş olan arkadaşlar varsa bana da belki şifa olur , valla kurtulmama kim vesile olursa yarım elma gonul alma hediye gondericem .
Yarın randevu alabilirsek başka bi doktora daha gitcem , her yerim mosmor ve yara icinde .
Deri ve Cilt Hastalıkları Allah kimselere vermesin ne diyim 🙇🏻*♀️
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Deri ve Cilt Hastalıkları Allah kimselere vermesin ne diyim 🙇🏻*♀️