Cıkın cıkın gelin Şoyle ki gunluk hayatta koşuşturmalardan dolayı hic şukretmiyoruz hayatımızdaki guzelliklere sahip olduklarımıza . Bana psikoloğum onermişti şukret ve nefes meditasyonu yap 2. Yı yapıyordum ama hic şukretmiyordum ikisi birlikte harika olmuştu. Şimdi gitmiyorum maddiyat ve artık iyiyim ama anda kalmak icin mutluluğumun surekliliği icin bunu duzenli olarak yapacağım uzattığıma bakmayın gercekten faydalı bir konu olacağına eminim ben duzenli şekilde yazacam . Sizde bana takılın sakinleyelim sabah ve yatmadan once nefes meditasyonu artı şukretmeler benim şukretme metnim şoyle olacak ;
Canımdan cok sevdiğim bir sevgilim var onunla mutlu ve huzurluyum . Kendimi ve sevgilimi seviyorum . Her turlu engeli geri de bıraktık bununla gurur duyuyorum . Yakında işimiz olacak inanıyorum ve bunun icin cabalıyoruz calışıyoruz . Cok sevdiğim bir annem var ne kadar sinirlense de nazar boncuğumuz biz de boyle anlaşıyoruz cok neşeli ve beni seviyor . Babam beni artık anlıyor baba kız ilişkimiz oluyor yavaş yavaş sevgilim sayesinde . Ben cok guzelim Allah ım bu bedeni bana verdiği icin teşekkur ediyorum . Cok guzel yiğerlerim var . Cok tatliş bir oğluşum var (muhabbet kuşum) . Guzel bir evimiz var . Sıcak bir yatağım ve yemeklerimiz var . Ailem ve ben sağlıklıyız . Cok guzel bir ailem oldu ablam oldu annem oldu anneannem hepsini cok seviyorum . İlerde mutlu huzurlu sıcak bir yuvamız olacak bunun icin calışıyoruz hayallerimizi inşa ediyoruz şimdiden yavaş yavaş Allah ıma teşekkur ederim butun verdiği mutluluklar icin cok şukur gozlerim var gorebiliyorum sevdiklerimi , burnum en guzel yemekleri , en sevdiğim ciceği , sevdiklerimizin kokusunu alıyor , ben mutluyum ve şukrediyorum Allah ıma verdiği sayısız nimetler icin Allah ım seni cok seviyorum cok teşekkur ederim