Merhabalar,
Malumunuz vakalar oldukca arttı ve aşı sırasının da bize gelmesi zor gorunuyor. Bu durumda, her ne kadar takviye edici gıdaları tuketmeyi pek sevmesem de bağışıklığımı guclendirecek bir multivitamin almaya karar verdim. Tabii bağışıklığımı guclu tutarken kadınlara ozel hazırlanmış bir icerik alayım ki hem cilt hem de kadın sağlığı icin de faydalanıyım dedim.
Piyasadaki bilindik markaları aşağıda inceledim ve sonunda favorimi belirttim ancak belirtmek isterim ki kadınlara ozel icerik sunan cok az urun var
Solgar Female Multiple: Dunyaca unlu Solgar firmasının urunu, kalitesinden şuphe edilmez. İcerikler iyi ancak miktarlar gunluk ihtiyaca gore az gorunuyor. Sadece Eczanelerde satılıyor ve fiyatı diğerlerine gore pahalı. Vegan kapsul yerine tablet tercih edilmiş. 60 Tablet/ 1 aylık kullanım: 188,5 TL Nutraxin Multivitamin&Mineral Complex: Uzun yıllardır piyasada olan bir marka. İceriğinde 14 Vitamin ve 8 Mineral bulunuyor ancak ozellikle C vitamini olmak uzere miktarlar yine ihtiyacın altında kalmış. Gunde 2 tablet alınıyor ve tabii yine vegan kapsul yok. 60 Tablet/ 1 aylık kullanım: 124,9 TL WellWoman : İngiltere menşeili urun. Yine tablet formatında ve gunde 2 tane alınıyor. İceriğinde D3 vitamini ve Alfa-Lipoik Asit yok.​
60 Tablet/ 1 aylık kullanım : 90 TL​

Vitacoral Multivitamin For Women : Yeni bir Turk markası. Vegan kapsul kullanılmış. İceriği kadınlara ozgu hazırlandığından miktarlar iyi belirlenmiş. 30 Vegan Kapsul / 1 aylık kulanım: 90 TL Ben Vitacoral markasına şans vermeyi duşunuyorum, henuz cok yeniler ancak web sitelerini inceledim ve ikna oldum. Tum kalite sertifikaları var gibi gorunuyor. Sizin de incelemeniz icin linki aşağıya bıraktım.

Eğer sizin de kullandığınız benzer urunler varsa lutfen paylaşın

Sağlıklı Gunler,