Selam herkese,
Bugun buraya uye olup Boyle bir Konu basligi actim cunku 2ay once Yaptirmis oldugum Liplift operasyonundan once buralarda yaptiran kadinlarin tecrubelerini okudum ancak Benimki gibi bir tecrubeye hic rastlamadim.
yasadiklarimi anlatayim Liplift yaptirmak isteyenler kararlarini ve secimlerini bir daha dusunsun.
Basliyorum,

Hersey Nisan ayinda Liplifti arastirip yaptirmak istememle basladi doktorlari falan arastirdim insagramdan paylasilmis olan sonuc fotograflarina baktim ve sonunda bir doktora karar verdim. Klinige gittim operasyon yapildi sira dikis atmaya geldi, dikisleri doktor degil Hemsireler atiyor (!) sedasyonlu olmama ragmen sasirdim. Neyse dikis Atma esnasinda dikisleri Atan hemsireler doktorun dedikodusunu yaptilar ve ben bundan cok rahatsiz oldum cunku isine kendine veremedigini dusundum o an. Nitekim korktugum basima geldi dikisler deri alti olmasi gerekirken dedikoducu hemsire hanim dikisleri yanlis attigindan deri ustu dikisi oldu, resmen dikisler gorunuyor. Rezalet!!! 2aydir yaram iyilesmedi Hatta iltihap kapti. Doktor beyin asistanina ulastigimda Bir iki mumkun degil diyip daha sonra mesajlarima ve aramalarima donmez oldu. Demek istedigim su,
Belki bu Doktorun(!) Ya da hemsirelerin umurlarinda degil benim yaramin ne Hale gelecegi, yuzumde iz kalip kalmayacagi( bu dusoncedeki doktorlar nasil hipokrat yemini etmis onu da anlamak mumkun degil) Ama benim icin onemli ve onun disinda cektigim acilari dile bile getirmiyorum Siz dusunun.
doktorunuzu iyi secin, instagrama koyduklari fotograflar en iyi sonuclarin secilmis oldugu fotograflar. Benim sonucumu koysunlar bakalim gorelim. Koyamazlar.
Daha uygun fiyatli doktoru degil ekibi ve kendisi en tecrubeli olan doktoru secin. Yuz hepimizin en onemli yeri benim basima gelenin siziN de basiniza gelebilecegini unutmayin ve secimlerinizi ona gore yapin.Yaramin icleracisi fotograflarini gormek isteyenler bana ozelden Yazsin.
Evet akillarda tek soru doktorun kimdi?
Aydin Mamak ve Ekibi